CES: Sony lanserar trådlös högtalare med NFC

jan
8

Sony SRS-BTX500

En av flera spännande saker signerade Sony som denna vecka visas upp på CES i Las Vegas är SRS-BTX500, en portabel, trådlös högtalare som bland annat kan streama musik med ”One touch” via NFC. Den klarar också att spela ljud via Bluetooth. Enheten har ett inbyggt batteri som räcker i upp till sex timmars uppspelning.

SRS-BTX500 är ett litet 2.1-system (två högtalare och en bas) som innehar teknik utvecklad av Nasa. Det låter som gammal säljtjafs och är antagligen inte lika revolutionerande som Sony vill få det till. Högtalarna dundrar på i 40W och kan även fungera som en trådlös högtalartelefon för din smartphone. Telefonen kan dessutom laddas via den inbyggda USB-porten.

SRS-BTX500

Sony SRS-BTX500 kommer kosta cirka 2700 kronor när den släpps i april. Allt enligt ett pressmeddelande från Sony.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼