Våra mest lästa inlägg 2012

jan
1

Tangentbord, mobilt bredband, en HTC-telefon, ett spel på 48 timmar och påstådd vinst från Apple. Det är vad som intresserade er mest under 2012, i alla fall sett till de artiklar som fick flest klick förra året.

5: Skillnaden mellan mekaniska och vanliga tangentbord

mekaniskt tangentbord

Den 15 december 2011 skrev Johan ett inlägg om tangentbord, eller närmare bestämt skillnaden mellan vanliga tangentbord och mekaniska varianten. Detta inlägg har under 2012 blivit mycket populärt och är alltså det femte mest lästa inlägget förra året.

Läs inlägget.

4: Recension av Joors – reklamfinansierat mobilt bredband

Joors

I februari fick jag chansen att (som en av de första i världen) testa Joors, ett mobilt bredband utan månadsavgifter. Joors är reklamfinansierat och har fått mycket uppmärksamhet det senaste året. Vår recension är det fjärde mest lästa inlägget 2012.

Läs inlägget.

3: Recension av HTC One V

HTC One V

Trots att HTC One V är en betydligt enklare telefon är syskonen One X och One S var det den telefonen som flest ville läsa om. Vår recension om denna coola budgetlur blev ganska oväntat det tredje mest läsa inlägget under 2012.

Läs inlägget.

2: Minicraft är ett spel som skapades på 48 timmar

Minicraft

När Minecraftskaparen Notch i december 2012 skapade spelet Minicraft på bara 48 timmar var det ett enormt populärt inlägg här. Det var det tredje mest lästa inlägget förra året och det inlägg som fick näst flest klick förra året.

Läs inlägget.

1: Du är inte en Apple-vinnare

Bluffsms

I september och oktober spreds ett antal bluff-SMS om att vi hade vunnit Appleprodukter. Detta var såklart inget annat än en scam, men många verkade vilja veta mer om detta blufförsök. Därför blev vårt inlägg om dessa bluff-SMS det mest lästa under förra året.

Läs inlägget.

Bubblare

Några inlägg som också var populära under förra året, men inte riktigt nådde upp till topp fem är vår recension av Nokia Lumia 800, rykten om iPhone 5, recensionen av HTC One X och information om Tele 2s dopreklam. Den populäraste kategorin var Mobil, följt av Teknik.

Nu sitter vi återigen och spånar om vilka inlägg som kommer vara våra mest lästa detta år. Antagligen är de flesta av dem inte skrivna än, men kanske kommer en artikel från 2011 eller 2012 att kvala in på topp fem nästa år?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼