Hypeline är nu en responsive-sida

dec
29

Hypeline är nu responsive

Efter många månaders planering och ett antal timmars kodande (med en del frustration till följd) har Hypeline äntligen gått och blivit en responsiv webbsida. Det innebär att den nu automatiskt anpassar sitt utseende efter vilken enhet du besöker den med. Beroende på om du sitter vid en dator, en tablet, en smartphone eller annan enhet kan sidan med andra ord se lite olika ut, allt för att den ska vara så välanpassad för den aktuella enheten som möjligt. Sedan tidigare har vi haft en mobilversion av sidan, men denna version är både bättre och snyggare än den tidigare lösningen.

Vi är medvetna om att den nya designen antagligen har ett antal buggar här och där, men de ska förhoppningsvis redas ut så snart som möjlig. Om du hittar något fel kan du lämna en kommentar nedan eller mejla Daniel på daniel.claesson@hypeline.se, så sätter vi honom på att fixa det direkt.

Mer om responsive web design

Om du vill läsa mer om responsive web design och lära dig grunderna i hur man skapar en sådan design rekommenderar vi att du läser vår djupdykning om detta.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼