Ny Wi-Drive från Kingston

dec
18

Kingston Wi-Drive

I våras fick vi chansen att testa Kingston Wi-Drive, en trådlös hårddisk till Android och iOS som möjliggör streaming av film och musik för upp till tre enheter samtidigt. Nu har Kingston släppt en ny version av Wi-Drive, den största nyheten är att lagringsutrymmet ökat från 16/32 GB till hela 128 GB. Med andra ord är det nu möjligt att få med sig ganska många timmar film på resan, även om telefonens eller surfplattans lagringsutrymme är begränsat.

En fulladdad Wi-Drive har batteri som räcker för ungefär fyra timmars filmtittande. Det är inte direkt jättemycket, men oftast fullt tillräckligt. Laddas gör den via USB, precis som tidigare. Den nya versionen av Wi-Drive med 128 GB lagring kostar just nu ungefär 1500 kronor att köpa.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼