Nu släpps Battlefield 3: Aftermath

nov
27

Idag kan några lyckliga spelare äntligen få tillgång till Battlefield 3: Aftermath, den senaste BF3-expansionen. För att få den krävs att man är Premiumspelare och spelar på Playstation 3. Har du Premium, men kör PC eller Xbox 360 får du vänta till den 4/12, PS3-spealre utan Premium får vara med från den 11/12 och resten från den 18/12. Till dess kan ni hålla suget upp genom att ha den nya trailern till Aftermath på repeat.

Battlefield 3: Aftermath är en multiplayerexpansion som utspelar sig på ett antal jordbävningshärjade platser. Tre nya fordon finns att tillgå, samt ett antal nya vapen och spellägen. Du som saknat ett armborst kommer äntligen få chansen att skjuta bad guys i huvudet med dödliga pilar.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼