Ergonomisk, kantlös bildskärm från Asus

nov
8

Asus har presenterat två bildskärmar som tillhör serien Designo och har något som kallas SonicMaster Technology, en teknik som utvecklats tillsammans med Bang & Olufsen ICEpower®. Exakt vad detta innebär är oklart, vad jag däremot vet är att modellerna som presenterats heter MX279H och MX239H och de ser riktigt fina ut.

Asus menar att skärmarna är kantlösa och jag är nästan benägen att hålla med. Hur de anses vara ergonomiska vet jag däremot inte. Asus har i alla fall lyckats med designen som andas exklusivitet och lyx. Med andra ord ska du inte räkna med att skärmarna är särskilt billiga.

MX279H och MX239H, 27″ och 23″

MX279H är en skärm på 27″ som har 1920 x 1080 som upplösning. Lillebror MX239H är på 23″ men har samma upplösning. De har båda en betraktningsvinkel på hela 178°, en svarstid på 5 ms,  2 HDMI-portar och inbyggda stereohögtalare. De ska lanseras i november men priset är inte känt ännu, detta enligt Asus själva.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼