All-in-One-PC med Windows 8 från Asus

okt
25

Imorgon släpps Windows 8 officiellt och nu tävlar PC-tillverkare med varandra om att vara först att presentera nya modeller med Microsofts senaste operativsystem. Asus visar nu upp ET2300, en serie All-in-One-PCs som såklart är redo för Windows 8. Den har en skärm på 23″ och en design som gör att skärmens fot kan vikas ihop och förvandla enheten till något som liknar en stor tablet. Eftersom skärmen är av touch-typ så går det alltså att styra den direkt med handen, något även Windows 8 ska ha bra stöd för.

Thunderbolt, USB 3 och HDMI

ET2300 verkar vara välutrustad sett till portar, man får bland annat ett par USB 3-portar, två HDMI-anslutningar, Thunderbolt , e-SATA och SD-kortläsare. Dessutom är datorn utrustad med en DVD-enhet. Skärmen har full HD-upplösning (1920x1080px), den drivs av en Intel core i5-processor, har upp till 6 G RAM och 1 TB hårddisk.

ET2300 lanseras i Sverige ganska snart och får ett rekommenderat pris på 11990 kronor. Saftigt.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼