Vi kikar på Fujitsu LIFEBOOK UH572

okt
21

Fujitsu Lifebook UH572 är en spännande ultrabook som vi har fått lägga vantarna på. Det är en tunn och fin PC som ändå bjuder på schysst hårdvara och fin design. Den ingår i fujitsus Lifebookserie, ett gäng ultrabooks som ska vara anpassade för personer som söker en elegant, portabel, säker och pålitlig laptop att ta med sig världen över. Än så länge har vi bara hunnit packa upp UH572 och köra igång den, men den känns väldigt lovande.

Specifikationer

Vårt exemplar av Lifebook UH572 kommer med följande hårdvara:

  • Intel Core i5-processor, 1,7 GHz
  • 4 GB RAM
  • 13″ skärm
  • 500 GB SSD
  • HDMI, 2 USB 3-portar, 1 USB 2-port, minneskortsplats, SIM-kortsplats (för 3G) och en hörlursport
  • Windows 7 professional

Det inbyggda batteriet ska räcka i upp till 10 timmar, det återstår att se hur mycket vi lyckas kräma ut egentligen. Vi kommer att hårdtesta datorn genom att titta på högupplöst film (HD, 2k, 4k), försöka spela krävande spel och jobba med tunga program. Självklart återkommer vi med en rejäl recension.


Läs mer om Lifebook UH572.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼