Vad ska Google visa upp 29 oktober?

okt
18

Måndagen den 29 oktober kommer Google hålla ett Androidevent. Det vet vi nu när de gått ut med inbjudan till pressen. Men vad kommer företaget att presentera då? Blir det en ny Nexustelefon (eller flera)? Kommer vi får se Android 4.2 eller 5.0? Släpper de en ny tablet? Kommer Google Play Store få nya funktioner?

Flera Nexustelefoner?

Som inbjudan ovan visar står det ”The Playground is open”. Jag kan tänka mig att det betyder två saker. Tidigare har rykten florerat om att Google öppnar upp Nexusmärket för fler tillverkare som (om de följer vissa regler) själva kan släppa Nexusenheter som har vanilla-Android och får uppdateringar direkt från Google. Det är osäkert om dessa rykten stämmer, men det låter rejält smaskigt.

Musik, film och böcker i Sverige?

En annan möjlighet är att Google släpper in fler länder till hela Google Play Store. Just nu kan vi i Sverige inte köpa film, musik och e-böcker från Google Play, inte Nexusenheter heller. Det vore väldigt kul om detta även kom till oss.

Nu kan Google såklart mena något helt annat än dessa möjligheter. Rykten lär florera som bara den, vissa mer otroliga än andra. Eventet ska streamas live på YouTube, något jag ska göra mitt bästa för att kunna följa. Detta vill jag inte missa!


Källa: The Verge.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼