Snygga kortfilmen True Skin blir till långfilm

okt
18

Filmjätten Warner Bros har i dagarna inhandlat rättigheterna till att göra långfilm av Science Fiction-kortfilmen True Skin. Killen som ligger bakom kortfilmen heter Stephan Zlotescu och har som många andra som blir uppkallade till A-laget tidigare gjort sig känd för sitt arbete med musikvideos. I Zlotescus fall har det handlat om samarbeten med artister som Nikki Minaj och Lady Gaga.

Det som intresserar mig med långfilmsomarbetningen av True Skin är filmens stil och tema. Världen som målas upp har både en och två saker gemensamt med Blade Runner med en twist av Deus Ex. Handlingen äger rum i ett neondränkt Bangkok där konstgjorda förbättringar av kroppsdelar är vardagsmat.

Om du inte sett True Skin kan du göra det nedan:

Kortfilmen handlar väldigt mycket om det visuella och väldigt lite om någon sorts substans eller övertygande skådespeleri, något som förhoppningsvis kan komma att ändras till långfilmsversionen. Värt att nämna är att uppköp av rättigheter av detta slag ibland inte kommer längre än förproduktionen, där projektet sedan blir liggande. Science Fiction-nörd som jag är hoppas jag att detta inte blir fallet denna gång.


Källa: Slashfilm.com

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼