Första trailern till Battlefield 3: Aftermath

okt
18

Även om jag börjar känna att Battlefield 3-serien inte är riktigt lika spännande som för ett år sedan så måste jag erkänna att det alltid dyker upp ett köpsug när det postas en ny trailer med nyheter. Så även idag då det är premiär för Aftermath, en ny expansion som släpps i december.

Battlefield 3: Aftermath utspelar sig i Iran i efterdyningarna av jordbävningen som slog till i singelplayerdelen. Vi bjuds på fyra nya kartor, nya fordon och vapen (bland annat ett armborst) och nya spellägen. Ett av dessa kallas Scavenger mode.

”In Scavenger mode, lost soldiers start equipped with only a knife, one grenade, and sidearm and must search the environment for more powerful weapons to increase their chance at surviving and eventually winning.”

Lansering i december

Beroende på om du spelar på PC, PS3 eller Xbox 360 och om du har premium eller ej gäller lite olika lanseringsdatum. PS3-ägare med premium får börja spela 27 november, 4 december gäller för resterande premiumspelare. PS3 utan premium får börja lira 11 december, resterande den 18 december.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼