PadFone 2 från Asus offentliggjord

okt
17

Under gårdagen presenterade Asus PadFone 2, en telefon och tablet i ett. Det är en telefon som kan dockas i ett tabletskal och då fungera som en surfplatta. Tidigare i år släpptes den första PadFonemodellen som även hade ett fysiskt tangentbord. Detta verkar inte finnas till version 2, men annars är det en väldigt spännande lösning som Asus nu stolt visar upp för världen.

Padfone 2 – It’s Intuitive

Asus har givit PadFone 2 sloganen ”It’s Intuitive”. Med detta menar de att användare snabbt och smidigt kan växla mellan att använda en telefon och en tablet, helt enkelt genom att placera telefonen i dockan. Det ser ut som att Asus hittat ett betydligt smidigare sätt att montera telefonen i dockan i PadFone 2, även om telefonen inte ser ut att sitta fast lika bra. Du som funderar på att köpa både en ny telefon och en tablet ska nog hålla ett öga på PadFone 2 då detta kan vara en bra lösning för dig.

Specifikationer

Processor Snapdragon S4 Quad-Core 1,5GHz
Skärmstorlek 4,7″ (telefon), 10,1″ (tablet)
Upplösning 1280x720px (telefon), 1280x800px (tablet)
RAM 2 GB
Inbyggd lagring 16/32/64 GB
Minneskortsplats Nej
Bakre kamera 13 MP
Främre kamera 1,2 MP (kamera), 1 MP (tablet)
4G Ja
Övrigt Telefonen och tableten har varsitt batteri, kommer med Android 4.0

Ska lanseras före jul

Men vad kan då PadFone 2 komma att kosta? Det vet vi tyvärr inte ännu. Däremot kan vi meddela att Asus hoppas kunna lansera PadFone 2 i Sverige (samt några andra länder) för jul. Vi hoppas de lyckas med det den här gången.


Källa: Asus.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼