Notch visar lite från kommande 0x10c

okt
12

Om du trodde att Notch (som egentligen heter Markus Persson) bara lever på att ha skapat Minecraft har du fel, han är nämligen fullt upptagen med att utveckla ett nytt spel som han kallar 0x10c. Det är ett rymdspel som utspelar sig år 281 474 976 712 644 då mänskligheten börjar vakna upp efter att en bugg gjort att de sovit sedan år 1988. Eller som Notch själv beskriver spelet:

”In a parallel universe where the space race never ended, space travel was gaining popularity amongst corporations and rich individuals.”

Flummigt värre, nu har herr Persson i alla fall laddat upp en video där han visar hur långt han har kommit med spelutvecklingen.Ärligt talat får man ingen större känsla för spelet i den hör videon, men det är ändå kul (eller iaf nördigt) att se hur det börjar arta sig.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼