Nikons Androidkamera COOLPIX S800c demas

okt
4

En kompaktkamera som kör Android, det är Nikon COOLPIX S800c. Det innebär att du kan surfa, ladda ner appar från Google Play, använda Instagram och kolla uppdateringar på fejjan även i din kamera. Det är antingen väldigt användbart eller helt värdelöst, jag är inte säker på vilket. Nikon har i alla fall satt ihop en liten video där de visar upp alla fördelar med S800c:

Jag kan inte låta bli att undra hur lång tid det kan ta att starta S800c, en vanlig kamera är redo att ta en bild på 1-3 sekunder, en Androidtelefon kan behöva upp till en minut innan den är redo att användas. Om det tar tid att starta kameran är risken stor att alla Kodak moments sedan länge är förbi.

Finns i butik nu

Är du intresserad av en COOLPIX S800c kan du köpa den idag för cirka 3500 kronor. Hitta lägsta pris på COOLPIX S800c på Prisjakt.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼