Nu kan du förhandsboka Nexus 7 i Sverige

okt
1

Asus meddelar idag att det nu är möjligt att förhandsboka Nexus 7 i Sverige. Det gäller modellen med 16 GB lagring som kommer saluföras för 2290 kronor. Du som förhandsbokar kommer kunna hämta din platta den 12 oktober. De butiker i Sverige som kommer tillhandahålla förhandsbokningar vid release i Sverige är MediaMarkt, SIBA, NetOnNet, Webhallen, Alina och Inet.

Nexus 7 är Googles första tablet, utvecklad i samarbete med Asus. Den har fått mycket uppmärksamhet då den kör en helt ”ren” Androidversion och säljs till ett mycket attraktivt pris. För endast 2300 kronor får man en 7″-tablet med en fyrkärnig Nvidia Tegra 3-processor, 1 GB RAM, 16 GB lagring, en främre kamera på 1,2 MP och andra godsaker. Plattan har tyvärr varken 3G eller minneskortplats, men lär ändå bli en storsäljare även här i Sverige.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼