Nya Motorola Razr är mycket skärm på liten yta

sep
5

De rykten om en fullskärmsmobil från Motorola som vi skrev om i förrgår har nu visat sig stämma, Motorola presenterar inte mindre än tre Razr-telefoner som de kallar för Full Screen Phones. Modellerna heter Razr M, Razr HD och Razr Maxx HD. De tre modellerna är lika varandra, men har såklart några detaljer som skiljer dem åt. De domineras dock alla av skärmen som tar upp ovanligt stora delar av framsidan.

Razr M

Razr M har en 4,3″ skärm som alltså täcker en väldigt stor del av telefonens framsida. Den kallas för ”The full screen phone” och ska vara både kompakt och tålig. Telefonen ska bland annat vara tillverkad av aluminium och kevlarfibrer samt skyddas av Gorilla Glass. Den kommer även med 4G LTE och en kamera på 8 MP. Telefonen drivs av en dual-coreprocessor på 1,5 GHz och har 1 GB RAM.

Razr HD och Razr Maxx HD

Razr HD och Razr Maxx HD är likvärdiga, Maxx HD kommer dock med ett kraftigare batteri. Telefonerna har 4,7″ skärm och de är de minsta telefonerna på marknaden med en så stor skärm. Likt Razr M är de delvis gjorda av aluminium och kevlarfibrer samt är fuktavstötande. Razr HD har upp till 24 timmar batteritid, Maxx HD ska klara upp till 32 timmar. De klarar 4G LTE, har kameror på 8 MP, drivs av en dual-coreprocessor på 1,5 GHz och har 1 GB RAM..


Källa: Motorola.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼