Nokia Lumia 920 offentliggjord

sep
5

Nokia har precis presenterat sin nyaste medlem i Lumiaserien. Den senaste modellen heter Lumia 920 och kommer självklart med Windows Phone 8. Nokia har bland annat satsat hårt på kameran som enligt dem själva ska kunna fånga 5-10 gånger mer ljus än någon konkurrent tack vara något de kallar Floating Lense Technology.

Lumia 920 drivs av en dubbelkärnig Snapdragon S4-processor, har en 4,5″ skärm, kamera på 8,7 MP, ett batteri på hela 2000 mAh och har stöd för trådlös laddning. Telefonen har även 1 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. Nokia har dessutom inlett samarbeten med att antal företag som kommer erbjuda trådlösa laddningsstationer för Lumia 920.

Nokia Maps fungerar nu även Offline. Det handlar inte om att cachelagra några kartor (som Google Maps), här är det en fullfjädrad GPS-app där samtliga kartor finns lagrade offline. Självklart kommer denna version av Nokia Maps vara en del av Lumia 920.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼