It’s almost here. Iphone 5

sep
4

Det har sedan länge varit surr om nästa Iphone, och framförallt om när den ska komma. Idag blev det alltså ”officellt”. Tidigare under dagen skickade Apple ut en inbjudan till pressen, ett kryptiskt meddelande med texten ”It’s almost here” följt av siffran 12 och i skuggan av tolvan ser vi… en femma.


Många spekulationer talar för att skärmstorleken kommer att vara längre, här visas en ”skissbild” med ”Iphone 5” i mitten tillsammans med Iphone 3 och Iphone 4.

Om den nya Iphonen ska heta Iphone 5 återstå att se, den inte är nr 5 i ordningen, utan nr 6. Vill du veta det, och vad den kommer att innehålla och framförallt hur den kommer att se ut? Då kommer nämligen The Verge att vara på plats och sända live från Yerba Buena Center for the Arts i San Fransisco som börjar klockan 10 PM Pacific Time, vilket innebär klockan 19.00 för oss hemma i Sverige. Missa inte det!


Källa: The Verge.

Av

Tjugofemårig nörd från Flen. Gillar att ständigt utöka det kreativa sinnet och vara uppdaterad på tekniska nyheter. Praktiserar i Sthlm under våren 2012.

Kontakt: martin.andersson@hypeline.se

Annons ▼