Sync – Webbserie av Corridor Digital

sep
1

Om du gillar action och science fiction kan Corridor Digitals webbserie Sync vara helt i din smak. Sync är en serie i 12 delar som handlar om en nära framtid då en människa kan synkas med olika “skal” och på så sätt få evigt liv. Eller som Corridor Digital själva beskriver det:

“In the year 2025, mankind has created the first computerized human, and he is a bad ass.”

Än så länge har 8 av 12 delar släppts, ett nytt avsnitt kommer varannan vecka. Sync är helt gratis att kolla på och finns på Youtubekanalen Bammo. Kika på trailern för att se ungefär vad serien handlar om.

Inledningsvis var jag inte helt såld på Sync och förstod inte alls hur del ett, två och tre hängde ihop. Men nu när jag sett alla åtta delarna är jag helt inne i serien och väntar på kommande avsnitt. Jag uppskattar även att Sync har väldigt många bakom kulisserna-klipp där man får veta allt från hur de gjorde stunttrick och effekter till vad man måste tänka på för att överhuvudtaget få till en produktion som denna. Riktigt spännande och sevärt med andra ord.


Se Sync och bakom kulisserna.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar