Detta är Microsofts nya logotyp

aug
23

Det ska ha gått 25 år sedan Microsoft senaste bytte sin logotyp, men nu är det dags igen. Vana Windowsanvändare kommer dock inte bli överdrivet förvirrade av mjukvarujättens nya logga, den består av fyra kvadrater; en röd, en gul, en grön och en blå.

Den blåa kvadraten står för deras operativsystem Windows, den röda för Office. Xbox får den gröna kvadraten och den gula verkar inte betyda någonting alls. Det är ändå kul att se Microsoft få ett nytt grafiskt tänk som sträcker sig över många av deras produkter. Det började med Windows Phone 7 och har under det senaste året spridit sig mer och mer.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar