Battery Widget? Reborn! visar batteristatus snyggt

aug
2

Jag snubblade nyss över en batterimätare till Android som gjorde att jag genast ersatte den app med tillhörande widget jag alltid använt tidigare. Mitt nya fynd har det lite märkliga namnet Battery Widget? Reborn! och är riktigt snygg, smart och resurssnål. Den följer Googles designanvisningar Holo som kom med Android 4.0 Ice Cream Sandwich och den minimalistiska designen är precis vad jag letade efter. Appen är dessutom helt gratis vilket gör att det inte finns någon anledning att strunta att testa den.

 

Battery Widget? Reborn! befinner sig än så länge i betaversion men känns ändå stabil och riktigt genomarbetad. Den består som tidigare nämnt bland annat av en stilren widget. Den visar batteriprocenten med hjälp av en cirkel. Ju mer batterikraft du har kvar desto mer av cirkeln är blå. I mitten står hur många procent du har kvar just nu. Du kan också ha en batteriindikator i statusbaren och få mer information i notifikationsmenyn.

Väl inne i appen presenteras information om batteriets temperatur och hur lång tid laddningen beräknas räcka. Du kan även ser hur snabbt batteriet laddats ur och annan intressant statistik och information. Appen har alltså allt man kan tänkas vilja veta om sitt batteri och dess laddning.


Hämta Battery Widget? Reborn! gratis via Google Play.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se