Walkman med Android från Sony

jul
18

Sony släpper nu sin Walkman F800, en mediaspelare med Android som operativsystem. Det är lite som Sonys motsvarighet till iPod touch, men F800 påminner designmässigt mer om Sonys Xperiaserie. F800 kommer lastad med Android 4.0 och man kan ladda ner appar från Google Play när enheten är ansluten till internet via WiFi.

F800 har en 3,5″ skärm av LCD-modell och något Sony kallar ”S-Master MX Digital Amplifier” som ska göra ljudupplevelsen och då främst basen bättre. Det går självklart att lyssna på musik såväl som se på film. Vidare går det att läsa e-post, surfa och navigera med Google Maps direkt i F800.Har du bluetoothhörlurar kan du lyssna på din musik helt trådlöst.

F800 finns i ett par modeller (vi gissar att lagringsutrymmet är vad som skiljer dem åt) och ska kosta mellan 2300 och 2900 kronor. Detta är dock cirkapriser.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼