Exploderande Galaxy S III skadades i mikro

jul
9

För ett par veckor sedan spreds nyheten om en ung mans Samsung Galaxy S III som helt plötsligt börjat brinna när den låg i hans bil. Telefonen fick en rejäl skada och fungerade naturligtvis inte som den skulle efter det. När denna nyhet nått Samsung bestämde de sig för att göra en utredning om vad som kunde ha hänt. De anlitade ett oberoende företag som efter många undersökningar och experiment kom fram till att telefonen minsann inte alls började brinna av sig själv i en bil, den hade skadats i en mikro.

”The only way it was possible to produce damage similar to the damage recorded within the owner’s damaged device was to place the devices or component parts within a domestic microwave.”

Ägaren till telefonen har uttalat sig på sin blogg där han erkänner att hans historia inte är sann. Han säger att telefonen gick sönder när en av hans vänner skulle torka den efter att den fallit i vattnet. Hur man ens kan komma på idén att lägga en smartphone i en mikro förstår jag inte alls, men det var alltså anledningen till att telefonen fick sig en rejäl brännskada.


Källa: Android Guys.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se