CyanogenMod 10 baseras på Jelly Bean

jul
6

De Androidentusiaster som inte kör den stock-ROM som telefonerna kommer levererade med har sannolikt någon gång testat en CyanogenMod-ROM. Tillsammans med MIUI är det nästan bara den ROM-versionen det talas om bland de som är lite mer hardcore. Nu har personerna bakom CyanogenMod gått ut med information om hur de kommer att utveckla sin ROM efter Jelly Bean.

I ett inlägg på Google+ berättas att utvecklingen av CyanogenMod 9 (som baseras på Ice Cream Sandwich) går framåt, det har tagit lång tid att färdigställa den då de varit tvungna att skriva om mycket kod. När de lanserar en stabil version av CM9 kommer de börja hoppa över till version 10 som ska baseras på Jelly Bean. Eftersom skillnaden mot ICS är mycket mindre väntas det inte ta alls lika lång tid att få en stabil version av CM10.

Klarar du CM9 får du CM10

Vidare meddelas det att utvecklarna tror att alla enheter som klarar CM9 ska klara CM10. De kommer inte lägga mycket tid på CM9 när de väl har en stabil version ute, då kommer de istället lägga all kraft på version 10. Detta eftersom den är nyare, har fler funktioner och alla CM9-enheter ändå väntas klara den. Men våga inte fråga om releasedatum!


Källa: CyanogenMod på Google+.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼