The Secret World – MMO i modern tappning

jul
4

Sponsrat inlägg:

Det nya spelet ”The Secret World” slår snart upp dörrarna för allmänheten. Spelet är klassat som ett mmo men skiljer sig på många sätt mot sina föregångare. Spelet utspelar sig i modern tid och sägs erbjuda en aldrig tidigare sedd frihet vad gäller karaktärsbyggnad. Som spelare väljer du att spela i en av tre fraktioner – Dragon, Illuminati eller Templar för att bekämpa diverse fiender och hot mot mänskligheten.

Vill du veta mer, besök hemsidan thesecretworld.com eller kolla in trailern här nedan. Jag måste erkänna att jag är oerhört nyfiken på det här spelet, många konceptbilder ser minst sagt intressanta ut.Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼