Project Glass får en fantastisk demonstration

jun
28

Gårdagens Google I/O-keynote innehöll ett gäng nyheter och spännande information, men Googles demonstration av kommande Project Glass var tveklöst det häftigaste. Den visade vad de ofärdiga enheterna klarar av genom att livesända fallskärmshopp. Men inte nöjde de sig med bara ett fallskärmshopp, några BMX-åkare och andra extremsportare fick visa sina trick och publiken kunde följa dem live. Det hela livesändes via en Google+ Hangout och såg ut såhär:

Glass är trots denna demonstration långt ifrån färdigutvecklad och väntas inte lanseras förrän sent nästa år. Om ni tyckte att bildkvalitén från glasögonen var dålig så beror det på att det var enda chansen att kunna sända i realtid. Glass kan filma i betydligt högre kvalitet, vilket denna bakom kulisserna-video visar:


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼