Svenska Appland får snart webbutik

jun
20

Appland är en svensk appbutik för Androidtelefoner som till skillnad från Google Play Store endast tillåter appar från svenska utvecklare. De ser dessutom till att kontrollera alla appar innan de accepteras för att förhindra spridning av trojaner och liknande. I dagsläget krävs att man laddar ner Applands butiksapp i sin telefon för att se och installera de cirka 500 appar som finns i butiken just nu, men om en vecka väntas deras webbversion av butiken lanseras.

Inledningsvis kommer det inte vara möjligt att köpa eller installera appar från webbutiken, enbart söka och läsa om apparna, men under hösten hoppas Appland att användarna även ska kunna köpa sina appar direkt från datorn. Den skärmdump vi har tagit del av ser onekligen lovande ut och det ska bli mycket intressant att testa butiken när dörrarna öppnas nästa onsdag.


Källa: Mobil.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar