Max Payne Mobile nu släppt

jun
14

Det då revolutionerande actionspelet Max Payne släpptes 2001 och gav oss rejält snygg grafik och fantastiska bullet time-effekter. Nu har det gått 11 år sedan releasen och det tredje spelet om den minst sagt hårde mannen finns nu i spelbutikerna. Men vi som vill återuppleva det allra första spelet om Payne kan nu köpa det till Android- och iOS-enheter.

Precis som GTA III som nyligen släpptes till de båda plattformarna har Max Payne Mobile HD-upplösta texturer och touchanpassade spelkontroller, men annars ska spelet vara exakt det vi spelade i början av 2000-talet. Det säljs i iTunes App Store och Google Play Store för ungefär 25 kronor.

Kompatibla iOS-enheter

Har du en iPhone 3GS eller nyare eller valfri iPadmodell ska spelet fungera.

Kompatibla Android-enheter

Kör du istället Android är det i dagsläget telefoner som Motorola Razr, Razr Maxx, HTC One X, One S, Sensation, Samsung Galaxy Nexus, Nexus S, Galaxy Note, Sony Xperia Play och Xperia S som stöds.

På tabletsidan nämns bland annat stöd för Asus Eee Pad Transformer, Transformer Prime, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Sony Tablet S, Tablet P och HTC Flyer.


Max Payne till iOS, Max Payne till Android.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼