Joors uppdaterat för Ice Cream Sandwich

jun
13

Vi är nog ganska många som gärna surfar utanför hemmet men inte känner att det är värt att lägga pengar på ett mobilt bredband. Därför är det svenska gratisalternativet Joors väldigt spännande och lyckat. Nu har tjänsten blivit ännu bättre då deras Androidapp nu även fungerar med Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Jag vet inte varför det har dröjt så länge för Joors att bli kompatibelt med den senaste Androidversionen, men det är kul att uppdateringen slutligen släpps. Joors väljer att fira detta med ett par fina medlemserbjudande på Samsung Galaxy Tab 2. Joorsanvändare just nu köpa en 10.1″-version av Galaxy Tab 2 inklusive SIM-kort för 4 500 kronor.

Hypeline har tidigare testat och recenserat Joors. Läs gärna vår recension.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼