E3: Rysligt snygg trailer till Assassin’s Creed III

jun
6

Sponsrat inlägg:

Den tredje delen i Assassin’s Creed-serien är ett spel som bara utvecklats och sett bättre ut för varje gång vi ser det. Till en början var jag lite skeptisk till användandet av den Amerikanska revolutionen som skådeplats men nu kan jag inte tänka mig något annat.

Spelets huvudkaraktär heter Connor, som till ursprunget är både indian och britt. Han är också en lönnmördare som nu tvingas till handling efter att han fått reda på att en tredje part vill stoppa revolutionen och ta kontroll över de tretton kolonierna. Spelet tar vid 1775 precis när de Amerikanska kolonierna börjar vilja bryta sig loss. Miljöerna man kommer att få besöka ska sträcka sig från slagfält och städer till vildmarken.

Nu till E3-mässan har den läckra trailern nedan letat sig ut på nätet där Connor går loss på ett gäng rödrockar med sin tomahawk. Spelet släpps den 31 oktober till Xbox 360, PS3 och PC.


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼