ASUS moln kallas Open Cloud Computing

jun
5

ASUS Open Cloud Computing (A.O.C.C) är Asus nya molntjänst som visades upp under Computexmässan igår. I en övertydlig konceptvideo får vi se en kvinna dra saker från ett moln till sin laptop och sin dotters mobil. Hon hämtar en fil från sina föräldrars NAS och skickar iväg ett drömmande blogginlägg. Det är en magsik och vacker värld fylld med Asusprodukter. I verkligheten rör det sig sannolikt om en klassisk molntjänst där man kan spara dokument på en enhet och jobba vidare på en annan, men kika på Asus version av det hela:

Tyvärr har vi ingen ETA eller eventuellt pris för Open Cloud Computing i dagsläget. Det kanske fortfarande befinner sig på konceptstadiet?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼