Trailer och gameplay från kommande Dishonored

jun
4

Thief, Deus Ex och System Shock. Det är tre spel som designern bakom det kommande spelet Dishonored tidigare har jobbat på och efter att ha kollat på trailern är jag inte förvånad. Det är ett mörkt och smutsigt spel som väntar, en värld fyll av steampunk och viktorianism. Man spelar som Corvo som var livvakt åt kejsarinnan. Men efter att ha blivit felaktigt dömd för mordet på henne blir Corvo istället en ökänd lönnmördare på jakt efter hämnd.

”In Dishonored, creatively eliminate your targets with the flexible combat system as you combine supernatural abilities with weapons and gadgets at your disposal. Pursue your targets under the cover of darkness or ruthlessly attack them head on with weapons drawn. The outcome of each mission plays out based on the choices you make.”

Dishonored ska släppas första halvan i oktober och kommer till PC, Playstation 3 och Xbox 360.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼