Tell – snygg och läskig kortfilm

jun
4

Alla vi som älskar film och vill lära oss göra coola effekter har säkert kollat in YouTubekanaler som freddiew, Video Copilot och Corridor Digital. Har ni dessutom kikat på Film Riot vet ni vem Ryan Connoly är. Nu har han äntligen blivit klar med sitt kortfilmsprojekt Tell, en cirka 30 minuter lång thriller som är både snygg och välgjord. Har du en halvtimme över borde du verkligen titta på den. Självklart ska du titta i full HD.

”Gripped by the fear of possible repercussions and tortured by the guilt of his violent actions, Taylor seeks to hide his sins in hopes that they will go unnoticed and become no more than a dirty little secret… However, his plan quickly falls apart when he begins to see menacing visions and the line between reality and paranoia becomes blurred…Is it all in his head or can the dead truly take revenge?”

Vill du veta mer om filmen och kanske beställa den på Blu-Ray rekommenderar jag ett besök på filmens officiella webbsida.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼