Asusenhet med både Android och Windows 8 på gång?

jun
3

Imorgon väntas Asus presentera minst en mycket spännande nyhet, men vi vet inte riktigt vad. Videon ovan är en irriterande intetsägande teaser som avslutas med den mycket kryptiska meningen

”All-in-One is No Longer In One ”

Den uppmärksamme ser nog att en Androidlogga skymtar förbi tillsammans med en för Windows 8. Det får oss att tro att Asus kan vara på gång med en tablet som kör både Android och Windows 8, en mycket spännande tanke. Vidare säger ju Asus att All-in-One is No Longer In One, vilket skulle kunna betyda att enheten består av flera enheter. Det kan betyda en ny Transformer tablet eller kanske en PadFone med dual boot. Vi har faktiskt ingen aning, men Asus väntas tala ur skägget under morgondagen.

Efter att även ha kikat på denna video skulle det kunna vara en enhet med två skärmar som visas upp imorgon. Det skulle kunna vara en enhet med skärmar på båda sidor, men det låter varken logiskt eller smart. Är det någon som har några tankar eller funderingar efter att ha sett dessa klipp?

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼