Tydliga indikationer på zombieutbrott i USA

jun
1

Den senaste tiden har minst sagt varit oroväckande för alla zombiefanatiker. Det har varit en blid ström av indikationer på ett stundande zombieutbrott i trakterna av Florida, USA. Det hela började 16 maj med att 12 studenter och 2 lärare från McArthur High School i Hollywood togs i karantän på grund av mystiska utslag.

“Their arms and abdomens are covered in rashes”

Eleverna fördes av HazMat-team ifrån platsen i ”inplastade” skolbussar till ett närliggande sjukhus där de sedan forslades in genom uppblåsbara tunnlar likt en scen ifrån Spielbergs E.T.

huffingtonpost.com

Incident två

19 maj skickas 5 personer till sjukhus med andningssvårigheter efter ett okänt kemiskt utsläpp på en flygplats i Fort Lauderdale. En hel terminal evakueras och återigen syns illavarslande HazMat-team på plats. Anledningen till utbrottet är fortfarande okänt.

wptv.com

Incident tre

En skolbuss med 27 hostande och tårögda passagerare stoppas av HazMat-agenter och spolas av med slangar efter att ha utsatts för vad som sägs vara bekämpningsmedlet Malathion.

wesh.com

Incident fyra

24 maj rapporteras de kliande utslagen ha spridit sig till ytterligare en skola i Lauderdale Lakes.

miamiherald.com

Incident fem

Den kanske tydligaste och mest spridda indikationen skedde den 25 maj då en naken man, senare identifierad som Rudy Eugene, överfall och åt upp stora delar av ansiktet på sitt offer. Polis skickades till platsen och försökte avbryta attacken utan resultat. Det hela gick så långt att polisen tvingades avlossa sitt tjänstevapen. Angriparen svarade med att morra åt polisen och fortsatte attacken. Enligt utsago tvingades polisen skjuta mannen ett halvt dussin gånger innan han tillslut avled.

”The officer…approached and saw that the naked man was actually chewing the other man’s head, according to witnesses. The officer ordered the naked man to back away, and when he continued the assault, the officer shot him. The attacker continued to eat the man, despite being shot, forcing the officer to continue firing. Witnesses said they heard at least a half dozen shots.”

huffingtonpost.com

Incident sex

Samma dag stoppades Dr. Zachary Bird, 41 för rattfylla. När han sattes i polisbilen blev han oxtokig och skallade sig blodig mot rutan och spottade blod mot polisen.

Se videon här.

sun-sentinel.com

Incident sju

Följande tweet kunde tidigare i veckan läsas på twitter. Avsändaren är The University of Illinois.

twitter.com

Incident åtta

I Hackensack, New Jersey, kallades polis till Wayne Carters lägenhet där han hotade att skada sig själv. När polisen tillslut sparkade in dörren knivhögg Wayne sig själv i magen upprepade gånger med en stor matkniv. Polisen sprayade två flaskor pepparspray utan effekt och tvingades sedan lämna lägenheten när Wayne började kasta sina egna inälvor på poliserna. Tillslut kunde ett SWAT-team tygla mannen och föra honom till sjukhus.

”Carter allegedly threw some of his skin and intestines at officers as they tried to enter the room.”

northjersey.com

Tycka vad man vill men för någon med lika livlig fantasi som mig låter allt det här som ett utomordentligt tecken på en stundande katastrof.


Källor: ihopericksantorum.tumblr.com och gawker.com

Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼