Fredagshumor: Troll high-fiving

jun
1

Det här är humor helt i min smak. Lutande tornet i Pisa är ett väldigt populärt turistmål och många tar bilder där de ser ut att hålla uppe eller putta ner tornet. Då passar det alldeles utmärkt att trolla lite med dem!

Men som mindre berest kan det vara lite svårt att förstå varför turister fotograferar sig på ett visst sätt vid kända monument. Våra svenska hjältar Morgan och Ola-Conny från Ullared blir lite fundersamma när de besöker Louvren i Paris. Även detta är stor underhållning.

Trevlig helg!


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning