Table Top Tanks till PS Vita imorgon

maj
21

Sony låter via ett pressmeddelande meddela att man ämnar att släppa nytt förstärkt verklighets-innehåll (FV) till PS Vita imorgon. De redan tillgängliga titlarna Cliff Diving, Fireworks och Table Football får nu sällskap av Table Top Tanks som precis som de andra spelen använder sig av de med PS Vita medföljande FV-korten.

I Table Top Tanks handlar det om stridsvagnsstrider som utspelar sig förslagsvis på ditt vardagsrumsbord. Kartorna skapas sedan kring föremål som finns i verkligheten. Spelet innehåller förutom en enspelarkampanj ett spelläge där man kan möta tre polare via Ad-Hoc.

De på Playstation Store redan tillgängliga (och gratis) spelen Table Football och Cliff Diving kommer även att förses med nytt DLC på onsdag. Table Football kommer bland annat att bli tilldelat fler arenor, 20 nya lag och nya väderleksförhållanden. Cliff Diving kommer att få 2 nya klippor och 12 stycken nya dykningar. Man passar även på att hinta om att det i juni kommer att släppas ett pusselspel till Vita vid namn Pulzar där FV-korten ska användas för att guida laserstrålar till ett missilförsvarssystem.

För en närmre titt på Table Top Tanks kolla in videon nedan.


Video från Playstation.Blog

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼