Asus PadFone släpps i Sverige i juni

maj
21

Asus PadFone har nu fått officiellt ungefärligt släppdatum i Sverige. I ett pressmeddelande säger Asus att köpare i Sverige, Danmark och Finland kommer kunna lägga vantarna på denna högst unika tablettelefon i mitten av juni. Att köpa bara telefonen kommer kosta 4500 kronor, telefon plus tablet 5600 kronor och tangentbordet säljs för 1500 kronor. Du kan dessutom köpa Asus Styluspenna (som även fungerar som headset) för 500 kronor.

”A very powerful phone that can transform into a 3G tablet thanks to a unique accessory. It will save you the cost for a standalone tablet plus that you will only need one 3G data plan.”

Skulle du kunna tänka dig att lägga 7000 kronor på en enhet som är telefon, tablet och laptop i ett?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼