Efter Smallville kommer Arrow

maj
20

Förra året fick TV-serien Smallville sig ett slut efter att ha varit en för mig uppseendeväckande långkörare på tio säsonger. Var det verkligen så pass bra? Hur som helst så har TV-kanalen CW en ny serie baserad på ännu en DC Comics-karaktär på gång. Denna gång är det Green Arrow som får sig ett eget program.

Serien handlar om miljonärssonen Oliver Queen som återvänder till sin hemstad Starling City efter att ha varit strandad på en ö mitt ute i ingenstans i fem år. Tillbaka i civilisationen försöker Oliver knyta an med sin familj och sina vänner igen samtidigt som han på nätterna ger sig ut på gatorna och bekämpar brott som sitt alter ego, Arrow, i ett försök att återupprätta de fel som hans familj orsakat.

Green Arrow är som namnet antyder en jäkel på prickskytte med pil och båge, något som för övrigt verkar ha fått sig en rejäl revival med många bågbärande hjältar med Katniss i The Hunger Games och Hawkeye från The Avengers i spetsen.

Serien har på pappret en hel del gemensamt med stallkamraten Batman Begins i det att huvudkaraktären lever ett dubbelliv som rik playboy på dagen och som en mörk hämnare på natten. Om Arrow lyckas lika bra som läderlappen låter vi vara osagt. Antagligen kommer seriens upplägg att likna det som Smallville hade för att falla de törstande fansen på läppen vilket kan vara både bra och dåligt beroende på om man uppskattade Tom Welling och Co.

Serien har premiär i USA till hösten. Den första trailern hittar du nedan.

http://youtu.be/XKr439K9d_k


Källa: cwtv.com

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼