HTC släpper budgetmodellen Desire C

maj
15

Även om HTC One X är en underbar telefon så kostar den över 5500 kronor, vilket är mer än vad många vill och kan lägga på en smartphone. Därför väljer HTC att släppa en ny budgetlur med ett betydligt lägre pris. Den tillhör inte nya One-serien utan återupplivar Desiremärket igen då den fått namnet Desire C.

Okända specifikationer

Än så länge är den officiella informationen om Desire C väldigt knapphändig, pressmeddelandet nämner till exempel nästan inga specifikationer och bifogar inte några produktbilder alls. Men Desire C kommer i alla fall med Android 4.0 Ice Cream Sandwich och Sense 4.0. Skärmen är på 3,5″ och kameran 5 MP. Telefonen har NFC. Dessutom har Deisre C Beats Audio vilket förhoppningsvis gör att du få riktigt bra ljud ur den när du använder hörlurar.

Gratis utrymme hos Dropbox

Du som använder Dropbox kommer också bli glad om du köper en Desire C. När du loggar in med ditt Dropboxkonto i telefonen första gången får du nämligen 25 GB extra Dropboxutrymme gratis i två år. Det gäller självklart även om du skapar ett nytt konto.

HTC Desire C ska släppas denna månad på utvalda marknader.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se