Motorola släpper XOOM 2 i Sverige

maj
14

När Google lanserade Android 3.0 Honeycomb, företagets första Androidversion anpassad för tablets visades mjukvaran upp på en Motorola Xoomtablet. Trots detta fick den ingen större uppmärksamhet i Sverige och lär inte direkt ha sålts fantastiskt bra här. Men nu kommer Motorla tillbaka med uppföljare till Xoom, de släpper två tablets som helt enkelt givits namnet Xoom 2.

Två storlekar

Motorola släpper alltså två nya tablets med namnet Xoom 2, den ena har dock fått tillägget Media Edition. Skillnaden mellan dem är att Media Edition har en skärm på 8,9″ (Xoom 2 har 10,1″) och något de kallar för ett ”adaptivt virtuellt surroundljud”. Båda enheterna drivs av en dubbel-kärnig 1.2 GHz-processor, kommer (tyvärr) med Android 3.2, har en huvudkamera på 5 MP och 16 eller 32 GB lagringsutrymme. De finns i versioner mer eller utan 3G.

Priser och tillgänglighet

Motorola berättar att båda Xoom 2-modellerna börjar säljas hos Elgiganten idag. Rekommenderade priser är mellan 3600 kronor och 4800 kronor beroende på modell.

Motorola XOOM 2 Media Edition Wi-Fi – Från 3595 SEK
Motorola XOOM 2 Wi-Fi – Från 3595 SEK
Motorola XOOM 2 Media Edition Wi-Fi & 3G – Från 4395 SEK
Motorola XOOM 2 Wi-Fi & 3G – Från 4795 SEK


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼