Asus demonstrerar PadFone

maj
11

Här har du Asus demonstrationsvideo för vad deras spännande PadFone kan göra. PadFone är en Androidsmartphone som kan dockas i en skärm och därmed bli en tablet. Docka den i sedan ett tangentbord så har du en laptop. Allt drivs av telefonens hårdvara, men alla tre enheter har ett batteri vilket gör att batteritiden kan bli upp till 102 timmar (säger Asus). Fördelarna med detta koncept presenteras alltså i videon ovan (som av någon anledning kör alla klipp två gånger) och enheten väntas nå butiker till sommaren. Asus Sverige lovar att en pressrelase med bland annat släppdatum och pris kommer den 21 maj.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar