Nu kan alla se dina Google+-Hangouts live

maj
7

En Hangout på Google+ är ungefär som ett videosamtal på Skype där fler deltagare kan prata med varandra och se varandra webbkamerabilder. Skillnaden är bland annat att en Hangout ofta är offentlig, den som vill kan hoppa in och vara med. Det enda som brukar krävas är att man är medlem på Google+. Men nu behöver man inte längre vara med där för att se en Hangout, Google lanserar nämligen en funktion som de kallar ”Hangouts On Air ” och som livesänder en Hangout på skaparens YouTubesida och var som helst där den bäddas in. Klippet sparas sedan på YouTube så att man kan titta på det även i efterhand.

Jag kan tänka mig att Hoangouts On Air kan bli ett populärt verktyg för podcasts och liknande då man genom det verktyget kan befinna sig på olika platser när man samtalar, kan bjuda in tittare som ser allt live och dessutom får klippet sparat på YouTube automatiskt. Det verkar riktigt bra.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼