Nytt från The Amazing Spider-Man

maj
4

Det är sällan som jag har sett fram emot så många sommarblockbusters som i år. Startskottet var förra veckan i och med The Avengers och nu fortsätter det bara med Prometheus, The Dark Knight Rises och självklart The Amazing Spider-Man.

Filmen är alltså en omstart av serien där man kommer att få följa Peter Parkers liv under High School-åren. Handlingen kretsar kring Peters nystande i sina föräldrars försvinnande vilket leder honom till det välbekanta Oscorp där han kommer i kontakt med sin fars gamla labbpartner Dr Curt Connors.

I rollen som Parker och alteregot Spider-Man ser vi Andrew Garfield som på förhand känns som ett riktigt bra val som en yngre och kaxigare väggklättrare. Peters kärleksintresse är inte Mary-Jane i denna inkarnation utan istället är det Gwen Stacy, nu spelad av Emma Stone. Man har ännu inte fått se allt för mycket av filmens skurk, The Lizard (spelad av Rhys Ifans), men det lilla som synts till bådar gott. För regin står Marc Webb som tidigare gjort den finurliga dramakomedin 500 Days of Summer.

Filmen går upp på bio den 3 juli här i Sverige. Nedan kan du kolla in den senaste och alldeles purfärska trailern till filmen.

Svinga över till iTunes Movie Trailers för att se trailern i mustig HD-kvalitet.


Källa: Youtube

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼