Motorola RAZR MAXX till Sverige i maj

maj
2

I mitten av maj är det dags att välkomna Motorola RAZR MAXX till Sverige. Den är med sina 8.99 mm riktigt tunn och fin, men ska ändå ha bra batteritid. Motorola menar att RAZR MAXX till och med har “den längsta samtalstiden för någon Smartphone”. En laddning räcker till upp mot 17,6 timmars samtal tack vare batteriet på 3300mAh.

Kommer med Android 2.3

Men nu vill vi ju använda våra telefoner till mer än bara samtal och RAZR MAXX är utrustad för att klara detta. Skärmen är på 4,3″ och av modellen Super AMOLED. Den har en dual-coreprocessor på 1,2 GHz, 1 GB RAM, Android 2.3 (med uppdatering till 4.0 planerad), en kamera på 8 MP och väger in på 145 gram. Allt förpackat i vad Motorola kallar ett omöjligt tunt format.

Säljstarten för RAZR MAXX är satt till mitten av maj i Sverige, men vi har ingen information om vad den kommer att kosta i butik.


Källa: Motorola.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar