Tävling: Vinn en Kingston Wi-Drive

apr
24

Uppdatering: Tävlingen är nu avslutad och vinnarna ska dras. Tack till alla medverkande!

Vad är en Wi-Drive?

Wi-Drive är en lika bärbar som trådlös hårddisk för dina trådlösa prylar såsom iPads, iPhones, Android-lurar eller plattor. Exemplaret som du kan vinna väger in på 16GB i lagringskapacitet. Kolla in vår grundliga recension för mer information om Wi-Drive och vad vi tycker om den.

Så går tävlingen till

Tävlingen pågår fram till midnatt onsdagen den 2 maj och vem som helst får delta. Du tävlar genom att gilla Hypeline på Facebook, om du inte redan gör det. Dela sedan tävlingsbilden som vi postat och kommentera den med något i stil med ”Gillat & delat”. Den 3 maj drar vi de fyra vinnarna. Dessa vinnare kommer att kontaktas av Hypeline via Facebook. Genom att tävla godkänner du dessa regler:

Regler

  • Vem som helst har rätt att delta i tävlingen, personen måste dock vara bosatt i Sverige.
  • Vi godkänner bara ett bidrag per person, i annat fall blir den tävlande diskvalificerad.
  • Vinnaren dras av Hypelines skribenter.
  • Tävlingsbidrag som kommer in efter deadline (midnatt den 2 maj) kommer inte att godkännas.

Lycka till!


Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼