Snart dags för Prototype 2

apr
16

Sponsrat inlägg:

Kanske minns ni Prototype som gavs ut av Activision 2009, open world-spelet där man som karaktären Alex Mercer kämpar sig fram bland muterade monster på gatorna i Manhattan. Nu är det dags för uppföljaren; Prototype 2. Spelet utspelar sig precis som föregångaren i ett post-apokalyptiskt New York och återigen är huvudkaraktären en så kallad shapeshifter som kan transformera delar av sin kropp till diverse balla vapen.

”Puts the power of God in your hands!” – IGN

I prototype 2 spelar man som den infekterade Sgt. James Heller, en soldat som bevittnat sin familjs död och som nu söker hämnd på sin skapare – ingen mindre än Alec Mercer, huvudpersonen i första Prototype.

Det första spelet fick överlag goda recensioner och hyllades framförallt för sin intressanta handling och protagonist. Det ska bli väldigt intressant att se hur man vidareutvecklat konceptet inför uppföljaren. Spelet släpps till PS3, Xbox 360 och PC den 24 april.

Mer info finns på hemsidan prototypegame.com/ och spelets facebooksida.

Av

Kronisk mångsysslare som gärna pysslar både digitalt och analogt, zombie’s och postapokalyptisk sci-fi får endorfinerna att svalla.

Kontakt: kristofer.tunberg@hypeline.se

Annons ▼