Google+ får ny design

apr
11

Google har laddat upp ovanstående video på sin officiella YouTubekanal. Videon visar upp en kommande Google+-design. Jag tycker mig se att inläggen i flödet får större utrymme, samtidigt som menyn som nu finns överst flyttar till vänsterkanten. Den nya menyn kan personifieras på så sätt att alla användare kan välja vilka genvägar de vill ha och vilka de vill ta bort.

Google verkar ha flyttat och snyggat till lite här och där i den nya designen. Samtidigt är den sig så pass lik att den känns som Google+ och lär inte förvirra användarna särskilt mycket. Det är svårt att säga hur designen kommer att upplevas, men jag gillar det jag ser i videon.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar