Tävla och vinn extern hårddisk från Buffalo

apr
10

Förutom att skicka oss ett recensionsexemplar av MiniStation Extreme är Buffalo så snälla att de tävlar ut två externa hårddiskar till Hypelines läsare. Vi uppmanar därför er alla att tävla för att ni ska ha chans att vinna en snygg, smidig och blixtsnabb disk. Och det är jättelätt att tävla!

Så går tävlingen till

Du tävlar genom att gilla Buffalo Sveriges facebooksida och sedan skriva en motivering till varför just du förtjänar att vinna. Skriv motiveringen på Buffalos svenska facebooksida och se till att den börjar med

Hypelinetävling: Jag är i behov av en ministation extreme för att

Buffalo väljer sedan ut två lyckliga Hypelineläsare som får varsin hårddisk hemskickad.

Lycka till!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼