Första teasern till Total Recall

mar
28

Paul Verhoevens sci-fi från 1990 med Arnie i sitt esse ynglar senare i år av sig en remake med Colin Farrell i huvudrollen. Len Wiseman står för regin, något han tidigare sysslat med på actionrullar som Underworld och Die Hard 4, vilket betyder att han inte är helt oinvigd i genren. I diverse bi-roller ser vi Kate Beckinsale, Ethan Hawke och Jessica Biel. Även Bill Nighy är med på ett hörn som Kuato. Om den här versionens Kuato liknar originalets på minsta lilla sätt så kommer filmen att vara värd en titt bara där. Istället för att förlägga handlingen på Mars har man nu valt ut ett framtida Femte Elementet-inspirerat Shanghai som skådeplats.

Jag vet inte riktigt hur jag känner inför denna remake. Den första filmen var trots allt ganska pajig och full med lustiga designval och jag kommer främst ihåg den på grund av det. Samtidigt så är storyn en Philip K. Dick novell i grunden, vilket mynnat ut i åtminstone en riktigt bra film (Blade Runner) förut.

Filmen har premiär den 8:e augusti och tydligen dyker en längre trailer upp redan på söndag. Detta är alltså en teaser som promotar en trailer som i sin tur promotar en film, som det ska vara alltså.


Kika på HD-teasern hos Apple.

Av

Designfrälst Kungsörare med ett stort intresse för ny teknik och stora filmupplevelser.

Kontakt: joakim.schon@hypeline.se

Annons ▼